Haku residenssijaksoille

posted in: Uutiset | 0
Artranta Karstula ry kutsuu suomalaisia muotoilijoita, arkkitehteja, graafisia suunnittelijoita ja alojen opiskelijoita hakemaan residenssijaksoja vuoden 2017 loppuun saakka.
Tarjoamme enintään kuukauden residenssijaksoja väliaikaisissa tiloissamme Karstulan opistossa, josta löytyvät majoitustilat, ruokailumahdollisuus ja työtilaa. Residenssivieraiden käytössä on osaamis- ja teknologiakeskus Ropotin puun ja metallin työstökoneet sekä 3D-tulostusmahdollisuus.
Residenssijaksoja voi hakea 15.8. saakka. Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulisi käydä ilmi toivottu residenssijakson alkamisaika ja työsuunnitelma; liitteeksi CV.
Lisätietoja antaa projektipäällikkö Pirkko Siivola, puh. 0400 556292. Hakemukset lähetetään osoitteeseen pirkko.siivola@artranta.fi.

 
Artrannan muotoiluresidenssi luo yhteyksiä yrityksiin

Artrannan residenssi pohjoisessa Keski-Suomessa on Suomen ensimmäinen arkkitehdeille, muotoilijoille ja graafisille suunnittelijoille suunnattu residenssi. Erityispiirteemme on yritysten kanssa tehtävä yhteistyö.
Artranta on avoin muotoilijoille kaikkialta maailmasta. Residenssi tarjoaa vierailijoilleen luonnonläheisen ja inspiroivan ympäristön, jossa voi kokeilla esimerkiksi erilaisia luonnonmateriaaleja kestävän kehityksen ihanteiden mukaisesti. Materiaaleina voivat olla esimerkiksi puu ja sen sivutuotteet, kasvit, savi, tekstiilit, nahka, luut ym. luonnonmateriaalit. Tarjoamme yrityskäyntejä ja mahdollisuuksia yritysyhteistyöhön.
Tarjoamme enintään kuukauden residenssijaksoja väliaikaisissa tiloissamme Karstulan opistossa, josta löytyvät majoitustilat, ruokailumahdollisuus ja työtilaa; omin kustannuksin voit toki viipyä pidempään. Residenssivieraiden käytössä on osaamis- ja teknologiakeskus Ropotin puun ja metallin työstökoneet sekä 3D-tulostusmahdollisuus.
 
Hae residenssiin
Artranta Karstula ry kutsuu suomalaisia muotoilijoita, arkkitehteja, graafisia suunnittelijoita ja alojen opiskelijoita hakemaan residenssijaksoja vuoden 2017 loppuun saakka. Väliaikainen residenssihuoneisto on Karstulan opistolla osoitteessa Kokkolantie 12, 43500 Karstula. Karstula sijaitsee Keski-Suomessa, 100 km Jyväskylästä Kokkolan suuntaan. Karstulaan pääsee joko omalla autolla tai linja-autolla.
Residenssivieraan käytössä on tilava 1-3 hengen huone suihkuineen, yhteiskeittiö ja oleskelutila televisioineen sekä opiston muut palvelut, kuten kirjasto, nettiyhteys, kuntosali jne. Liinavaatteet kuuluvat palveluun. Lisätietoja: http://www.keokarstula.fi/
Residenssiä voivat hakea ammatissa toimivat sekä vastavalmistuneet ja opintojen loppuvaiheessa olevat em. alojen opiskelijat. Artranta Karstula ry osallistuu sopimuksen mukaan residenssivieraan majoituskuluihin ja työtilan vuokraan. Residenssivieras vastaa itse matka- ja ruokailukuluistaan sekä materiaalikuluistaan.
Odotamme residenssivieraan pitävän opiskelijoille tai yrityksille luennon tai työpajan, josta maksamme palkkion. Toivomme myös saavamme palautetta residenssin kehittämiseksi. Järjestämme residenssivieraallemme mahdollisuuden pitää oma näyttely sopimuksen mukaan veloituksetta.

 

Hakuaika loppuvuoden 1-5 viikon residenssijaksoille päättyy elokuun 15. päivä. Artranta Karstula ry:n hallitus käsittelee hakemukset 19.8.2017.
Hakemuksesta tulisi käydä ilmi seuraavat asiat:
– toivottu residenssijakson alkamisaika ja kesto
– oma työsuunnitelma
– liitteeksi CV.
Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Anita Saarelainen, puh. 0400 599090, tai projektipäällikkö Pirkko Siivola, puh. 0400 556292. Heille voi myös lähettää hakemukset osoitteisiin etunimi.sukunimi@artranta.fi.