Haku residenssiin 2018

posted in: Uutiset | 0

Artranta Karstula ry kutsuu muotoilijoita ja alan opiskelijoita hakemaan residenssijaksoja vuonna 2018.

Tarjoamme 1-3 kuukauden residenssijaksoja väliaikaisissa tiloissamme Karstulan opistossa, josta löytyvät majoitustilat, ruokailumahdollisuus ja työtilaa. Residenssivieraiden käytössä on osaamis- ja teknologiakeskus Ropotin puun ja metallin työstökoneet sekä 3D-tulostusmahdollisuus.

Residenssijaksoja voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella, josta käy ilmi toivottu residenssijakson alkamisaika ja työsuunnitelma sekä liitteenä CV.

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Pirkko Siivola, puh. 0400 556292. Hakemukset lähetetään osoitteeseen pirkko.siivola@artranta.fi.

 

Tervetuloa Artrannan muotoiluresidenssiin 2018

Artrannan residenssi pohjoisessa Keski-Suomessa on Suomen ainoa ja Pohjoismaissakin ainutlaatuinen muotoilijoille tarkoitettu residenssi. Erityispiirteemme on yritysten kanssa tehtävä yhteistyö.

Artranta on avoin muotoilijoille kaikkialta maailmasta. Residenssi tarjoaa vierailijoilleen luonnonläheisen ja inspiroivan ympäristön, jossa voi kokeilla esimerkiksi erilaisia luonnonmateriaaleja kestävän kehityksen ihanteiden mukaisesti. Materiaaleina voivat olla esimerkiksi puu ja sen sivutuotteet, kasvit, savi, tekstiilit, nahka, luut ym. luonnonmateriaalit. Tarjoamme yrityskäyntejä ja mahdollisuuksia yritysyhteistyöhön.

Tarjoamme 1-3 kuukauden residenssijaksoja väliaikaisissa tiloissamme Karstulan opistossa, josta löytyvät majoitustilat, ruokailumahdollisuus ja työtilaa. Residenssivieraiden käytössä on osaamis- ja teknologiakeskus Ropotin puun ja metallin työstökoneet sekä 3D-tulostusmahdollisuus. Varsinaiset residenssitilat Kruukkilan perinnetalossa valmistuvat kevättalvella 2018.

 

Hae residenssiin

Artranta Karstula ry kutsuu suomalaisia muotoilijoita ja alan opiskelijoita hakemaan residenssijaksoja vuonna 2018.

Väliaikainen residenssiasuntola on Karstulan opistolla osoitteessa Kokkolantie 12, 43500 Karstula. Karstula sijaitsee Keski-Suomessa, 100 km Jyväskylästä Kokkolan suuntaan. Karstulaan pääsee joko omalla autolla tai linja-autolla.

Residenssivieraiden käytössä on tilavia 1-3 hengen huoneita suihkuineen, yhteiskeittiö ja oleskelutila televisioineen sekä opiston muut palvelut, kuten kirjasto, nettiyhteys, kuntosali jne. Liinavaatteet kuuluvat palveluun. Lisätietoja: http://www.keokarstula.fi/

Residenssiä voivat hakea ammatissa toimivat muotoilijat sekä vastavalmistuneet ja opintojen loppuvaiheessa olevat alan opiskelijat.

Väliaikaisissa tiloissa Artranta Karstula ry tarjoaa residenssivieraan majoituksen ja työtilan vuokran. Residenssivieras vastaa itse matka- ja ruokailukuluistaan sekä materiaalikuluistaan.

Odotamme residenssivieraan pitävän opiskelijoille tai yrityksille luennon tai työpajan, josta maksamme palkkion. Toivomme myös saavamme palautetta residenssin kehittämiseksi. Järjestämme residenssivieraallemme mahdollisuuden pitää oma näyttely sopimuksen mukaan veloituksetta.

 

Hakuaikaa ei ole rajoitettu. Artranta Karstula ry:n hallitus käsittelee hakemukset puhelinkokouksissaan.

Hakemuksesta tulisi käydä ilmi seuraavat asiat:

toivottu residenssijakson alkamisaika ja kesto

oma työsuunnitelma

liitteeksi CV.

 

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Anita Saarelainen, puh. 0400 599090, tai projektipäällikkö Pirkko Siivola, puh. 0400 556292. Heille voi myös lähettää hakemukset osoitteisiin etunimi.sukunimi@artranta.fi.