Pirkko Siivola Artranta Karstula ry:n puheenjohtajaksi

posted in: Artranta, Blogi, Uutiset, Yleinen | 0

Artranta Karstula ry:n hallitus järjestäytyi kesäkuisessa kokouksessaan. Puheenjohtajaksi valittiin päättyneen Muotoilumaailma-hankkeen projektipäällikkö, viestintäkonsultti Pirkko Siivola. Varapuheenjohtajana jatkaa rehtori Hannu Patamaa. Sihteeriksi valittiin arkkitehti Ulla-Maija Humppi.

Kaikilla hallituksen jäsenillä on vastuualueensa. Residenssiemäntänä toimii KT, yrittäjä Anita Saarelainen. Sisustusarkkitehti Riikka Sissonen hoitaa muotoilijakontaktit ja Ulla-Maija Humppi arkkitehtikontaktit. Yrittäjä, toimitusjohtaja Olli Möttönen vastaa yrityskontakteista ja eläkkeellä oleva toimittaja Markku Möttönen on hankevastaava. Toimitusjohtaja Satu Ahlman on sidosryhmävastaava ja kuvataiteen opettaja Heini Tenokoski vastaa koulutustoiminnasta. Päätoimittaja Ilkka Salonen hoitaa tiedottamista ja vararehtori Sirkka Hokkanen on ehdolla rahastonhoitajaksi.

 

Pirkko_Siivola

Pirkko Siivola